Dan Mihălcioiu. Creator de obiecte.

joi, 3 decembrie 2009

Accesorii din lemn. Cataramă şi nasturi.


4 comentarii:

  1. Buna! Multumesc de vizita si imi pare rau ca raspund asa de tarziu, timp putin si graba multa. Pot sa spun ca toate creatiile tale sunt extraordinare! Recunosc, cufarasele imi plac cel mai mult! Nici nu aveam idee ce lucruri frumoase aveti aici! Bine totusi ca am aflat mai tarziu decat niciodata.
    Va urez o zi buna si spor in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc foarte mult pentru aprecieri, putin exagerate, cred eu. Ti-am vazut "recipientele" crosetate, sunt extraordinare. Felicitari si spor la treaba in tot ce intreprinzi. Promit ca voi urmari foarte des blogurile tale. Merita.

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc.Sunt doar o modesta incepatoare care se joaca cu crosetul.Si nu exagerez de loc cu aprecierea muncii dv. Mestesugurile sunt o arta din punctul meu de vedere, si sub nici o forma nu ar trebui lasate sa cada in iertare. Mereu am fost fascinata de aceste lucraturi si mi-ar fi placut sa am de la cine sa invat sa lucrez lemnul. Dar nu am avut asa ca ma razbun pe croseta.
    Vroiam sa va mai spun ca s-ar parea ca e o problema cand incerc sa dau click pe imaginea voastra in followers, apare dedesubt scris numele blogului dar nu ma aduce direct aici. Trebuie sa ajung pe ocolite. Poate reusiti sa descoperiti unde e buba, ca acolo imi apare scris dan.dartdeco.blogspot.com si cand dau sa caut adrea imi apare ca inexistenta. V-am gasit prin artizanat la profil. Bafta, multumesc de vizita si o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. Servus
    minunatii!
    felicitari
    toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere